Краят на сагата идва в кината от 20 декември на 3D,

...
Краят на сагата идва в кината от 20 декември на 3D,
Коментари Харесай

„Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър“ – билетите са в продажба

Краят на сагата идва в кината от 20 декември на 3D, IMAX 3D и 4DX, в дублирана и субтитрирана версия, само че най-нетърпеливите фенове ще могат да се насладят на епичния финал ден по-рано – на  19 декември , на специфични предпремиерни прожекции, билетите за които са към този момент в продажба.

Lucasfilm и режисьорът Дж. Дж. Ейбрамс още веднъж сплотяват сили, с цел да отведат феновете на епично странствуване до една далчена вселена с Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър – невероятният свършек на хитовата сага, където ще се родят нови митове, а финалната борба за независимост занапред следва.

Във кино лентата вземат участие звездите Кари Фишър, Марк Хамил, Адам Драйвър, Дейзи Ридли, Джон Бойега, Оскар Айзък, Антъни Даниелс, Наоми Аки, Домнал Глийсън, Ричард Е. Грант, Лупита Нионг`о, Кери Ръсел, Джоунас Суотамо, Кели Мари Трън и Били Ди Уилямс. Режисьор на Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър е Дж. Дж. Ейбрамс, който е и продуцент на кино лентата дружно с Катлийн Кенеди и Мишел Рейуан. Изпълнителни продуценти са Кълъм Грийн, Томи Гормли и Джейсън Д. Мкгатлин. Сценарият на продукцията е дело на Дж. Дж. Ейбрамс и Крис Терио.

Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър завладява кината на 20 декември на 3D, IMAX 3D и 4DX в дублирана и субтитрирана версия.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР